My life

duminică, 9 mai 2010

Nevoie


Nevoia de iubire ne arunca in relatii pe care nu le vedem cum se formeaza ele in realitate ci cum le proiectam noi,cum am dori ele sa fie.
O relatie esueaza din cauza concentrarii tale asupra celuilalt!!! E foarte romantic cand ti se spune ca EA era un nimic inainte de a te cunoaste pe tine. Se comporta perfect,nu greseste in rolul pe care il interpreteaza…si chiar crede ca te iubeste,pentru ca te vede perfect si puternic. Insa raul e deja comis pentru ca a aruncat asupra ta o povara incredibila de a fi ceea ce tu nu esti cu adevarat. Nevrand sa dezamagesti,incerci din rasputeri sa fii…sa faci….sa taci cand ai vrea sa-i spui ceva si ti-e teama sa nu 0 ranesti.Pana cand toate refularile au izbucnit.
Nu ai mai putut sa te incadrezi in imaginea pe care ea a construit-o si de care profita la maxim ca si cum era ceva normal si i se cuvenea. In momentul in care jucai acel rol,nu mai erai TU. A crescut tensiunea si controlul si de aici FURIA. Ai inceput sa spui tot ce nu ai avut taria sa spui o foarte mare perioada de timp. Ti se spune:
-Te-ai schimbat,nu mai esti acelasi de care m-am indragostit.
Dar tu nu te-ai schimbat,incerci numai sa fii tu, sa TE REGASESTI! Nu te mai simti bine si incerci sa il faci sa vada durerea adunata.
Acum alegi ce doresti sa faci cu tine si cu viata ta. Ceea ce e bine pentru tine e sa opresti ceea ce iti face rau. Si ei ii faci rau pentru ca i se permite sa continue.

Neoprindu-o sa faca rau, nu o vindeci, ci i faci mai rau. Daca el considera ca RAUL ESTE ACCEPTAT,atunci cand isi va da seama ca face rau celeilalte persoane?

A te purta cu ceilalti cu dragoste NU inseamna a le permite sa faca numai ce vor ei, nu reprezinta o dovada de dragoste.Nu e nevoie sa accepti atacuri si sa ti se calce sufletul in picioare,numai ca cealalta persoana sa nu se mai simta”un nimic”,o persoana slaba.

ESTI CEEA CE ITI DORESTI TU SA FII !!!

P.S. Personajele sunt fictive. Toata povestea este o naucire a mintii mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu