My life

vineri, 25 iunie 2010

Cum sa-l faci un indragostit incurabil



Cum sa-l faci un indragostit incurabil, un sclav fara scapare? Trebuie doar sa strecori in discutia ta, cateva subiecte care il vor seduce.

Este bine in discutia voastra sa-i vorbesti dulce, pentru ca acest lucru il seduce cel mai mult si incearca sa-i complimentezi o trasatura unica si aici nu ma refer la complimentarile de tipul: esti destept, esti frumos. Deoarece acest lucru le-ar putea lua ca niste texte bune de agatat.

Acestea, mai de graba sunt texte goale, prin urmare trebuie sa-l faci sa se simta unic si atunci tinteste cu complimentele tale trasaturi specifice, ca de exemplu, spune-i ca iti place timbrul vocii lui, sau zambetul, sau ochii, sau cum ii sta parul. Lucruri marunte, care vor deveni mari, atunci cand il vei vedea foarte fericit.

Un alt atuu, ar fi jonglarea cu imagni, tinand cont de faptul ca barbatii sunt creaturi vizuale. Prin urmare daca vrei sa-i starnesti imaginatia, introdu cateva cuvinte cu incarcatura erotica. Si nu ma refer la cuvinte urate , ci de exemplu : am venit de la servici, unde a fost mare agitatie, foarte incinsa si m-am trantit in pat, sau am facut dus. Ceva de genul acesta.

Impartasiti-i un vis secret, in care destainuirea ta ii da indicii ca il placi si ca-l vrei aproape, pentru tot restul vietii. Si, in acelasi timp, ii vei demonstra ca nu vei fi o persoana plicticoasa si previzibila.

Important de retinut este faptul ca, uneori trebuie sa-i mai faci si pe plac, deoarece daca vei stat tot timpul cu gura pe el, acest lucru va duce la o racire a relatiei si poate chiar la o despartire.

Trebuie sa-l surprinzi cu momente placute, cu vorbe dulci si sa va lasati in voia imaginatiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu