My life

duminică, 10 octombrie 2010

Cunoaste`te pe tine insuti


Inainte sa spui ca esti"perfect" ca nu gresesti niciodata.Stai 1minut,nu mai mult;)gandeste`te la tot ce faci,daca e bine.
In viatza asta de cacat trebuie sa fii tare,rezistent,inocent si uneori dement sa reusesti.Obstacolele mereu apar,esti lovit din toate partile cand te astepti mai putin.Cand ai un vis trebuie sa lupti pentru el,sa ai tupeu,sa nu te lasi influentat chiar daca tentatiile sunt la orice pas.Toti au un interes.Nu iti da nimeni un sfat pana sa se gandeasca cum i`ar fi lui mai bine.Asa e lumea si va fi mereu.
Ti s`a intamplat vreodata sa fii undeva sus si sa cazi?Sa simti ca nu mai are rost nimic.Sa te "lupti" cu destinul,sa ramai fara arme.Mereu trebuie sa fii in alerta,pregatit sa infrunti toate lucrurile.Nu trebuie sa te lasi manipulat sa fii un sclav toata viata.Trebuie sa iti asumi responsabilitati si riscuri chiar daca ceilalti o sa te injure si o sa te barfeasca.
Egoismul e tot o forma a vointei;).Nu astepta sa iti vina tot pe tava.Cand vine vorba de ce e al tau sa nu iti fie frica ,sa inveti sa fii si rau.
Mi`a ramas in minte o vorba inteleapta:
"Sa nu te chinui sa ii multumesti pe cei chitrosi!".In viata esti dezamagit de cei la care nu te astepti,v`or trisa,nu trebuie sa pui la suflet tot si sa plangi,trebuie sa ridici capul din pamant si din viatza ta sa`i alungi.
Chiar nu ma intereseaza ce crezi uh.
Citeshti ce scriu bine,nu citeshti si mai bine.
Inainte sa critici uita`te la tine.
Poti sa razi.

_____________________________________________________________________
"Sa te ridici in viata,ai nevoie de curaj
Iar daca esti indiferent sa stii:ii-un avantaj
Intotdeauna sa fii tare, exact ca un blindaj
Nu sa astepti minunea, ca intr-un lung-metraj"



p.s.Nu e cu intentia sa se simta cineva.Am ajuns la concluzia asta dupa multe"probe"care mi`au fost da`te de viatza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu